Swim Secure Tow-Donut Roze
Swim Secure Tow-Donut Roze
Swim Secure Tow-Donut Roze
Swim Secure Tow-Donut Roze
Swim Secure Tow-Donut Roze
Swim Secure Tow-Donut Roze

Swim Secure Tow-Donut Roze

SSTOWDONUTPINK
Op voorraad
€ 26,95

Deze opvallende roze en lichtgewicht zwemboei heeft in het midden een compartiment om wat kleine spullen in mee te nemen. Denk hierbij aan wat drinken, eten en/of gelletjes. Het grote voordeel van de Two-Donut is dat je deze spullen vanuit het water kan pakken. Je hoeft dus niet eerst terug naar de kant om even een slokje water te drinken.

Kleur
  • Roze

Omschrijving

Deze opvallende zwemboei zit net tussen en Tow-Float en een Dry Bag in. In tegenstelling tot de normale Tow-Float heeft de Swim Secure Tow-Donut in het roze een mogelijkheid om wat kleine spullen mee te nemen tijdens het zwemmen. Het voordeel van deze zwemboei ten opzichte van een Dry Bag is dat je deze ook tijdens het zwemmen kunt openen om even wat te drinken of te eten. Het is ook mogelijk om je telefoon of andere elektronica mee te nemen, gebruik daarvoor wel als extra zekerheid het waterdichte telefoon tasje van Swim Secure.

  • Opvallen tijdens het zwemmen in open water
  • Je spullen toegankelijk tijdens het zwemmen.
  • Lichtgewicht en weinig weerstand in het water
  • Eenrichtingsventielen voor eenvoudig opblazen van de boei
  • Afmetingen zonder lucht: 43cm x 34 cm
  • Verstelbare lengte van de riem: 58cm tot 108 cm

Product details

4 Items
5060864030082

About Swim Secure

Swim Secure, de maker van Dry Bags en Tow Floats uit het Verenigd Koninkrijk richt zich op open water zwemmers, triatleten, recreatieve zwemmers, families en iedereen die daar tussen valt. De missie van Swim Secure is om open water zwemmers veilig hun sport uit te laten oefenen. Swim Secure heeft zowel voor beginners als voor ervaren zwemmers producten in het assortiment zitten. De slogan van Swim Secure is "#Be Safer Be Seen", wat gelijk aanduid dat zichtbaarheid erg belangrijk is bij het zwemmen in open water.

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.

7 andere producten in dezelfde categorie:

Product toegevoegd aan verlanglijstje
Product toegevoegd aan vergelijker

Deze site gebruikt cookies om een optimale klantbeleving te creëren. Lees meer hierover in onze privacyverklaring en klik vervolgens op accepteren. Ook is de site beveiligd met Google reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.