Waterdichte tas Suppen

Neem je kostbare spullen veilig en droog mee tijdens het suppen in de waterdichte tassen van Swim Secure. Bij het openwaterzwemmen hebben ze al uitgevonden hoe je spullen als (auto)sleutels, portemonnees en telefoons veilig mee kan nemen tijdens het zwemmen. Nu dus ook te gebruiken tijdens het suppen.

Met de Swim Secure Bum Bag om je heup neem je veilig je telefoon en sleutels mee tijdens het suppen. De waterdichte heuptas klik je zo rond je middel.

Alleen je telefoon meenemen? Dat kan ook met het telefoontasje van Swim Secure. Je telefoon is zelfs te bedienen, zonder deze uit de tasje halen.

Met de Wild Swim Bag van Swim Secure heb je een ruime waterdichte rugzak die ook nog eens opvalt. Hang zo veilig je fotocamera of andere grotere spullen waterdicht op je rug.

Waterdichte tas suppen

Waarom een waterdichte tas tijdens het suppen?

Normaal gesproken blijf je natuurlijk staan op je surfplank en is het niet de bedoeling om in het water te belanden tijdens het suppen. Maar toch kan die ene golf of windvlaag net uit een onverwachte hoek komen, waardoor je je balans verliest. Dan is het natuurlijk erg vervelend als je telefoon, portemonnee of andere belangrijke spullen nat worden. Een waterdichte tas is daarom ook tijdens het suppen erg handig. 

De producten van Swim Secure zijn al uitgebreid getest door zwemmers over de hele wereld. Ze hebben ervaren en getest dat je spullen tijdens lange zwemtochten droog blijven. Dus ook tijdens het suppen zullen al je spullen droog blijven in de waterdichte tas suppen.

Welke van bovenstaande waterdichte tas suppen kiezen?

Afhankelijk van hoe lang je gaat suppen zul je meer of minder spullen mee willen nemen. Een telefoonhoesje is altijd handig. Ook al ga je maar even, het is leuk om even een foto te maken onderweg.

Ga je wat langer en heb je ook wat documenten, je portemonnee en identiteitskaart nodig dan is de Bum Bag uitermate geschikt om alles droog in mee te nemen. Eenvoudig in gebruik en altijd alles bij de hand.

Heb je graag ook een droge outfit bij je tijdens het suppen dan is de Wild Swim Bag uitermate geschikt. In de 28 liter zwemtas is ruimte om een complete outfit droog mee te nemen. Geen zin om de tas op je rug te dragen, blaas hem op en hang hem gewoon achter je surfplank.

Zo neem je je spullen mee met waterdichte tas suppen

Waterdichte tas suppen, welke kies jij?

Waarschijnlijk een van je belangrijkste bezittingen. Neem je telefoon veilig meet tijdens het suppen in dit waterdichte tasje, speciaal gemaakt voor telefoons. 

Product toegevoegd aan verlanglijstje
Product toegevoegd aan vergelijker

Deze site gebruikt cookies om een optimale klantbeleving te creëren. Lees meer hierover in onze privacyverklaring en klik vervolgens op accepteren. Ook is de site beveiligd met Google reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.