Waterdicht tasje voor zwemmen

Als je buiten gaat zwemmen hou je natuurlijk graag je persoonlijke bezittingen dicht bij je. Dat kan uitstekend met een waterdicht tasje voor zwemmen. Het merk Swim Secure heeft diverse waterdichte tasjes om mee te kunnen zwemmen.

Zo is er de zwemboei, een grote tas die achter je aan drijft tijdens het zwemmen. In tas is genoeg ruimte voor je persoonlijke spullen, maar ook een handdoek kan je er makkelijk in kwijt.

Bij een waterdicht tasje voor zwemmen kan je ook denken een gestroomlijnde waterdichte heuptas. Ideaal om een paar items in mee te nemen, zonder dat er een boei achter je aan drijft.

Waterdicht tasje voor zwemmen

Verschillende opties voor een waterdicht tasje voor zwemmen

Er is voor iedereen en voor elke situatie wel een geschikte tas om mee te zwemmen. Afhankelijk van hoe lang of hoe snel je wilt zwemmen zie je hieronder een aantal opties.

Met waterdichte telefoonhoesje neem je veilig je telefoon mee tijdens het zwemmen. Dit is de meest eenvoudige oplossing voor een waterdicht tasje voor zwemmen. Je kan het hoesje bijvoorbeeld in je wetsuit stoppen, maar deze los rond je nek hangen tijdens het zwemmen is waarschijnlijk geen goed idee. Het telefoonhoesje wordt overigens vaak gecombineerd met één van de andere opties om je telefoon extra veilig op te bergen.

De waterdichte heuptas van Swim Secure is een betere optie als je met een minimale hoeveelheid spullen wilt gaan zwemmen. Het tasje valt strak rond de heupen en heeft tijdens het zwemmen weinig weerstand. Toch zal het in het begin wel even wennen zijn om op deze manier door het water te bewegen. In dit tasje kan je naast een telefoon ook prima je sleutels en portemonnee opbergen. Daar is genoeg ruimte voor. Dit product is erg populair bij alle watersporters.

Wanneer je niet alleen je telefoon of sleutels mee wilt nemen in het waterdicht tasje voor zwemmen dan is de zwemboei een goede oplossing. Zwemboeien zijn te koop met een inhoud van 20 tot wel 50 liter. Afhankelijk van hoeveel spullen je mee wilt nemen is er dus altijd eentje die geschikt is voor jouw zwemactiviteiten. Het voordeel van een zwemboei is ook dat je in het water opvalt voor andere watersporters door de felle oranje kleur van de boei.

Deze heuptas is het meest gekozen waterdichte tasje voor zwemmen

De zwarte Swim Secure bum bag is het meest gekozen waterdichte tasje om mee te zwemmen. Door het compacte formaat en de toch relatief grote inhoud is dit voor veel zwemmers de favoriete keus.

Probeer het zelf want dit tasje is voor nog geen € 20,- inclusief verzendkosten verkrijgbaar in onze webshop.

Heuptas: waterdicht tasje voor zwemmen
Product toegevoegd aan verlanglijstje
Product toegevoegd aan vergelijker

Deze site gebruikt cookies om een optimale klantbeleving te creëren. Lees meer hierover in onze privacyverklaring en klik vervolgens op accepteren. Ook is de site beveiligd met Google reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.