Restube Beach
Restube Beach
Restube Beach
Restube Beach
Restube Beach
Restube Beach
Restube Beach
Restube Beach
Restube Beach
Restube Beach

Restube Beach

RT-01101-JB
Op voorraad
€ 54,95

Het maakt niet uit of je op het strand recreëert of aan het zwemmen of snorkelen bent, de RESTUBE Beach kun je gemakkelijk bij je dragen in een compact en lichtgewicht heuptasje. Raak je in het water in problemen, dan trek je aan het koordje en blaast de RESTUBE boei zichzelf binnen enkele seconden op.

Kleur
  • Zwart

Omschrijving

Wanneer de RESTUBE boei zichzelf heeft opgeblazen leun je er overheen om te blijven drijven en je hoofd boven water te houden. Ben je in problemen geraakt dan kun je gemakkelijk de aandacht proberen te trekken van andere zwemmers of watersporters, steek de boei in de lucht en zwaai heen en weer met de boei.

De RESTUBE Beach is een innovatief veiligheidsmiddel voor strandbezoekers en zwemmers. Raak je in problemen dan kun je het hoofd boven water houden. Je kunt de RESTUBE boei ook met de mond opblazen voor een grotere zichtbaarheid tijdens het zwemmen in open water en deze als een zwemmersboei achter je aan slepen. Of gebruik de RESTUBE als extra ondersteuning bij het zwemmen of snorkelen.

De RESTUBE Beach biedt voldoende drijfvermogen (50N) voor volwassenen en kinderen in zwemkleding. Heb je de RESTUBE Beach boei nodig gehad en is deze opgeblazen geweest? Geen probleem, de RESTUBE Beach is herbruikbaar. Laat het lucht uit de boei lopen en vouw deze weer op, verder schroef je gemakkelijk een nieuw 10,9 grams CO2-patroon in de houder, zie ook onderstaande video.

De RESTUBE Beach is geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar oud en volwassenen.

Er zijn verschillende modellen RESTUBE's leverbaar, dit model is geschikt voor recreatief gebruik door volwassenen en kinderen, in combinatie met zwemkleding.

Volledige RESTUBE functies:

  • Drijfvermogen 50N
  • Boei lengte 50 cm
  • Boei diameter 13 cm
  • Tot 50 activaties
  • Ook opblaasbaar met mondventiel
  • Zeer gemakkelijk op te vouwen na gebruik (video)
  • Draagriem inbegrepen (120 x 2,5 cm)
  • Heuptasje wordt horizontaal gedragen
  • Compatibel met RESTUBE ready producten

Product details

2 Items
4260329280804

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan verlanglijstje
Product toegevoegd aan vergelijker

Deze site gebruikt cookies om een optimale klantbeleving te creëren. Lees meer hierover in onze privacyverklaring en klik vervolgens op accepteren. Ook is de site beveiligd met Google reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.