Waterdicht heuptasje zwemmen

De Swim Secure Bum Bag is een waterdicht heuptasje om mee te zwemmen. Het tasje is verkrijgbaar in de kleuren zwart en oranje. Het waterdicht heuptasje zwemmen is geschikt om lange en korte afstanden mee af te leggen. Het tasje zit strak om de heup en zorgt daardoor voor weinig extra weerstand in het water.

Het tasje is groot genoeg om tijdens het zwemmen sleutels, portemonnee en telefoon mee te nemen. Maar het tasje is ook weer niet zo groot dat je er last van hebt wanneer je in het water ligt.

Waterdicht heuptasje zwemmen

Waterdicht heuptasje zwemmen speciaal voor in het open water

Vaak heb je geen uitgebreide faciliteiten als je in het open water gaat zwemmen. Je kleed je om op de kant en laat je spullen daar achter terwijl je aan het zwemmen bent. Met het waterdicht heuptasje zwemmen neem je eenvoudig je belangrijke en waardevolle spullen mee tijdens het zwemmen. Zo is je aandacht bij het zwemmen en niet bij de spullen die je op de kant hebt achter gelaten.

Waterdicht heuptasje in de kleur zwart

Deze versie van het waterdicht heuptasje zwemmen is het meest verkochte exemplaar. De neutrale zwarte kleur is voor veel mensen de beste optie. Naast het zwemmen kan deze variant ook gebruikt worden bij andere watersporten en outdoor activiteiten. 

Waterdicht heuptasje zwemmen in de kleur zwart

Waterdicht heuptasje in de kleur oranje

De opvallende oranje versie zorgt ervoor dat je het waterdichte heuptasje zwemmen nooit kwijt raakt. Mocht je toch de clip niet goed gesloten hebben en het tasje raakt los dan kan je deze door de kleur snel weer terug vinden in het water.

Waterdicht heuptasje in de kleur oranje
Zwemmen met een heuptasje

Waar wacht je nog op?

Probeer het eens uit, het waterdicht heuptasje zwemmen is voordelig bij Swim Secure te koop. De prijs is zo dat je er geen buil aan kan vallen. Wanneer je toch al van plan bent om met een zwemboei te gaan zwemmen dan neem je ook het heuptasje mee en misschien wordt je wel fan van deze minimalistische manier om je spullen mee te nemen tijdens het zwemmen.

Product toegevoegd aan verlanglijstje
Product toegevoegd aan vergelijker

Deze site gebruikt cookies om een optimale klantbeleving te creëren. Lees meer hierover in onze privacyverklaring en klik vervolgens op accepteren. Ook is de site beveiligd met Google reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.