Over ons

De webshop

Zwem.men is ontstaan uit de website Zwembrilletjes.eu en heeft als doel een breder assortiment aan zwemartikelen aan te bieden dan bij Zwembrilletjes.eu het geval is. We zijn in 2012 begonnen met de verkoop van brilletjes van het merk Zoggs en hebben dit langzamerhand uitgebreid naar meer merken en meer producten. Nu we een volledig assortiment aanbieden van zwemkleding, zwembrillen, badmutsen en zwemaccessoires past de naam Zwem.men beter bij ons. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en al onze producten voldoen aan de eisen die wij stellen. De prijs-kwaliteitverhouding is daarvoor van groot belang. Je moet zin krijgen om te gaan zwemmen met de producten van Zwem.men. 

Om ons assortiment te verbeteren en uit te breiden horen we graag reacties van jouw als consument over nieuwe merken en nieuwe producten. We zijn altijd op zoek naar een scherpe prijs en stellen ons dienstbaar op ten opzichte van zwemmend Nederland.

Het Team

Voorlopig wordt Zwem.men gerund door de eigenaar van New Lime Media, Ivo Hofland. Als fanatiek zwemmer is hij altijd op zoek naar de nieuwste zwemmode en de beste bescherming van de ogen tijdens het zwemmen. Natuurlijk is het ook belangrijk om na het zwemmen direct weer door te kunnen naar de volgende afspraak, dus zijn rode kringen om de ogen ook een ongewenste bijwerking. Ivo is dus steeds op zoek naar de perfecte zwembril voor alle gelegenheden. Met Zwem.men wordt jij geholpen om ook de juiste bril voor jouw gezicht te vinden.

Contactgegevens

Zwembrilletjes.eu
Hansenstraat 12A
2316BJ Leiden
Nederland

Product toegevoegd aan verlanglijstje
Product toegevoegd aan vergelijker

Deze site gebruikt cookies om een optimale klantbeleving te creëren. Lees meer hierover in onze privacyverklaring en klik vervolgens op accepteren. Ook is de site beveiligd met Google reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.