Swim Secure Tow-Float Pink
Swim Secure Tow-Float Pink
Swim Secure Tow-Float Pink
Swim Secure Tow-Float Pink

Swim Secure Tow-Float Pink

SSTOWFLOATPINK
Op voorraad
€ 26,95

De Swim Secure Tow-Float Pink wordt ook wel sleepboei of zwemboei genoemd. Door het gebruik van een Tow-Float vergroot je je zichtbaarheid in het open water. De Tow-Float wordt ook wel eens SaferSwimmer genoemd en is bij sommige georganiseerde open water afstanden verplicht. De Swim Secure Tow-Float Pink heeft geen Dry Bag functionaliteit, je kan je spullen hiermee dus niet meenemen. 

Kleur
  • Roze

Omschrijving

De Swim Secure Tow-Float Pink is een standaard zwemboei in de kleur roze die je zichtbaarheid bij het zwemmen vergroot. Het formaat van de Swim Secure Tow-Float is voor het opblazen 39 cm x 25 cm.

De extra weerstand die je voelt bij het zwemmen is minimaal. Het is echter wel zo dat hoe harder je zwemt hoe meer weerstand de Tow-Float zal opleveren. Ook bij harde wind krijg je wat extra weerstand van de zwemboei. 

  • Goed zichtbare roze kleur
  • Lichtgewicht en daardoor weinig weerstand van het water
  • Speciaal voor trainingen en events
  • Eenrichtingsventiel en twee luchtkamers voor extra veiligheid
  • Afmetingen zonder lucht: 41cm x 32cm
  • Verstelbare lengte van de riem: 58cm tot 108cm

Product details

7 Items
0797776133635
797776133635

About Swim Secure

Swim Secure, de maker van Dry Bags en Tow Floats uit het Verenigd Koninkrijk richt zich op open water zwemmers, triatleten, recreatieve zwemmers, families en iedereen die daar tussen valt. De missie van Swim Secure is om open water zwemmers veilig hun sport uit te laten oefenen. Swim Secure heeft zowel voor beginners als voor ervaren zwemmers producten in het assortiment zitten. De slogan van Swim Secure is "#Be Safer Be Seen", wat gelijk aanduid dat zichtbaarheid erg belangrijk is bij het zwemmen in open water.

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.

7 andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan verlanglijstje
Product toegevoegd aan vergelijker

Deze site gebruikt cookies om een optimale klantbeleving te creëren. Lees meer hierover in onze privacyverklaring en klik vervolgens op accepteren. Ook is de site beveiligd met Google reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.