Swim Secure Window Dry Bag
Swim Secure Window Dry Bag
Swim Secure Window Dry Bag
Swim Secure Window Dry Bag
Swim Secure Window Dry Bag
Swim Secure Window Dry Bag

Swim Secure Window Dry Bag

SSWINDOWDRYBAG
Op voorraad
€ 43,95

Deze Dry Bag van Swim Secure heeft een transparant venster om je telefoon in op te bergen. Door het venster is het ook mogelijk om je telefoon te bekijken en te bedienen. Voor extra veiligheid kan je nog een waterdicht telefoon tasje gebruiken. De inhoud van deze Dry Bag is 28 liter, wat overeenkomt met maat M van de normale Dry Bag.

Grootte
Kleur
  • Oranje

Omschrijving

Deze oranje Dry Bag biedt je alle voordelen van een normale Dry Bag, maar heeft als toevoeging het transparante venster waarachter je telefoon kan worden opgeborgen. Met een Dry Bag ben je goed zichtbaar tijdens het zwemmen open water, je valt eerder op voor andere watersporters. Daarnaast heeft deze zwemboei ruimte om je spullen in op te bergen en geeft het je de mogelijkheid om even uit te rusten tijdens het zwemmen. 

  • Bestaat uit twee luchtcompartimenten
  • Houdt je spullen droog
  • Ideaal om in het open water te zwemmen
  • Lichtgewicht en daardoor weinig weerstand in het water
  • Doorzichtig venster voor je telefoon
  • Inhoud van 28 liter
  • Afmetingen zonder lucht: 72cm x 37cm
  • Verstelbare lengte van de riem: 58cm tot 108cm

Let er op dat deze Dry Bag twee luchtcompartimenten heeft. Het eerste compartiment is extern en het tweede compartiment wordt gebruikt om de ruimte waarin je spullen opgeborgen zijn op te blazen. Deze laatste moet je pas opblazen als de Dry Bag goed opgerold is tot de aangegeven lijn. Dit voorkomt het ongewenst ontsnappen van lucht.

Product details

4 Items
0797776060245

About Swim Secure

Swim Secure, de maker van Dry Bags en Tow Floats uit het Verenigd Koninkrijk richt zich op open water zwemmers, triatleten, recreatieve zwemmers, families en iedereen die daar tussen valt. De missie van Swim Secure is om open water zwemmers veilig hun sport uit te laten oefenen. Swim Secure heeft zowel voor beginners als voor ervaren zwemmers producten in het assortiment zitten. De slogan van Swim Secure is "#Be Safer Be Seen", wat gelijk aanduid dat zichtbaarheid erg belangrijk is bij het zwemmen in open water.

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.

5 andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan verlanglijstje
Product toegevoegd aan vergelijker

Deze site gebruikt cookies om een optimale klantbeleving te creëren. Lees meer hierover in onze privacyverklaring en klik vervolgens op accepteren. Ook is de site beveiligd met Google reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.