Swim Secure Dry Bag
Swim Secure Dry Bag
Swim Secure Dry Bag
Swim Secure Dry Bag
Swim Secure Dry Bag
Swim Secure Dry Bag
Swim Secure Dry Bag
Swim Secure Dry Bag

Swim Secure Dry Bag

SSDRYBAG_M
Op voorraad
€ 41,95

Neem al je spullen mee tijdens je open water zwemtocht met de Swim Secure Dry Bag. Deze Dry Bag is waterdicht en eenvoudig in gebruik. Neem bijvoorbeeld je mobiel mee en track via Strava je zwemsessie. De opvallende oranje zwemboei die achter je aan drijft zorgt ook voor extra zichtbaarheid, waardoor je veiliger bent tussen alle andere watersporters.

Grootte
Kleur
  • Oranje

Omschrijving

De Swim Secure Dry Bag is ontworpen door Chillswim, een merk waarbij de zwemmer centraal staat. Vanuit de gedachte om open water zwemmen veiliger te maken is de Swim Secure op de markt gekomen. Een dry bag en boei in één waarmee je makkelijk je belangrijkste spullen meeneemt en tegelijkertijd goed opvalt in het water. De Swim Secure Dry Bag wordt ook wel eens SaferSwimmer of Tow Float genoemd. 

De Swim Secure Dry Bag is verkrijgbaar in 4 maten met verschillende inhoud. Eenmaal opgeblazen kunnen alle vier de maten prima het gewicht van een volwassene houden waardoor de boei ook uitermate geschikt is om even tijdens het zwemmen aan te hangen en uit te rusten. De volgende maten zijn verkrijgbaar:

  • Small - inhoud 20 liter
  • Medium - inhoud 28 liter
  • Large - inhoud 35 liter
  • eXtra large - inhoud 50 liter

 

Hoe werkt het

Voordat je begint zorg je dat de dry bag geen lucht bevat. Stop de spullen die je mee wilt nemen in de zak en rol het uiteinde op tot het aangegeven vak en klik de zak dicht. Blaas via het ventiel de boei op en sluit het ventiel af. Stel de meegeleverde heupband zo af dat deze losjes rond je middel valt. Uiteraard wel strak genoeg zodat deze achter je heupen blijft hangen bij het zwemmen. Stel de band ook zo af dat de boei bij het zwemmen ongeveer boven je bovenbenen hangt bij het zwemmen. Nu is alles klaar om te genieten van het open water zwemmen.

Product details

5 Items
0797776060214
797776060214

About Swim Secure

Swim Secure, de maker van Dry Bags en Tow Floats uit het Verenigd Koninkrijk richt zich op open water zwemmers, triatleten, recreatieve zwemmers, families en iedereen die daar tussen valt. De missie van Swim Secure is om open water zwemmers veilig hun sport uit te laten oefenen. Swim Secure heeft zowel voor beginners als voor ervaren zwemmers producten in het assortiment zitten. De slogan van Swim Secure is "#Be Safer Be Seen", wat gelijk aanduid dat zichtbaarheid erg belangrijk is bij het zwemmen in open water.

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.

5 andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan verlanglijstje
Product toegevoegd aan vergelijker

Deze site gebruikt cookies om een optimale klantbeleving te creëren. Lees meer hierover in onze privacyverklaring en klik vervolgens op accepteren. Ook is de site beveiligd met Google reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.